Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός 72-74: Απόδραση από το Κάουνας δια χειρός Βεζένκοφ!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός 72-74: Απόδραση από το Κάουνας δια χειρός Βεζένκοφ!


Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό με 72-74 και νικητήριο καλάθι του Βεζένκοφ στα 6.8'. Με αυτή την νίκη μάλιστα ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στα φετινά playoff ενώ έκανε και ρεκόρ φτάνοντας τις 10 εκτός έδρας νίκες!

 Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρατάχθηκε στον αγώνα με την απουσία του Κώστα Σλούκα και ξεκίνησε αρκετά θετικά το παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις ωστόσο ανέβασε στροφές και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά 17-15 με μπάζερ μπίτερ του Ντίμσα. Οι Λιθουανοί συνέχισαν την αντεπίθεση και πήραν προβάδισμα με 5 πόντους. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Μακκισίκ και άξιο συμπαραστάτη τον Λαρεντζάκη γύρισε το ματς και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 34-40. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάλγκιρις μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε αλλά ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι καιπήρε  πάλι το προβάδισμα φτάνοντας την διαφορά στο +12 στο τέλος της τρίτης περιόδου (49-61). 

Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά κακός με τους γηπεδούχος να επιστρέφουν για τα καλά στο παιχνίδι στο οποίο πήραν και το προβάδισμα. Με το σκορ στο 72-72 ο Βεζένκοφ σκόραρε για 2 και έκανε το σκορ 72-74 στα 6.8'. Ο Ολυμπιακός έβγαλε την τελευταία άμυνα και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Λιθουανία. Πρώτος σκόρερ ο Βεζένκοφ με 25 πόντους ενώ ο Μακκίσικ πρόσθεσε 18. Για τη Ζάλγκιρις ο Σμιτς είχε 18 και ο Ντίμσα 17.

  Πλέον ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με ρεκόρ 21-8, ενώ η Ζαλγκίρις δίνει τη μάχη της οκτάδας με ρεκόρ 15-14. Επόμενη αγωνιστική για τον Ολυμπιακό στις 24/3 απέναντι στην Παρτιζάν στη Σερβία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies