Η ΑΕΚ κέρδισε την Γαλατασαράι και βρίσκεται στους «8» του BCL
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ κέρδισε την Γαλατασαράι και βρίσκεται στους «8» του BCL

Η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει την Γαλατασαράι με 92-78 και θα βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League!

Η Ένωση παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει την Γαλατασαράι σε ένα παιχνίδι που είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς σε περίπτωση νίκης, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε, η Βασίλισσα βρίσκεται πλέον στους «8» της Ευρώπης. 

Η ΑΕΚ με πολύ ωραίο μπάσκετ κατάφερε να κερδίσει και δεδομένου και της εκτός έδρας νίκης με 10 πόντους πήρε έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια καθώς κάνει βαθμολογικά αδιάφορο το επόμενο παιχνίδι με την Μάλαγα. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κλείνοντας την προσπάθεια της στους 16 και φέρνοντας τον εαυτό της στους 8 εκεί όπου περιμένει να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει για μια θέση στο Final Four.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν σκέψεις το Final 4 να διεξαχθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων που αποτελεί και έδρα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies