Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Αστρομπάλ απέναντι στην Βιλερμπάν!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Αστρομπάλ απέναντι στην Βιλερμπάν!


Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 82-86 απέναντι στην Βιλερμπάν και ζευγάρωσε τις νίκες στην Ευρωλίγκα με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του. 

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με διψήφιο αριθμό πόντων. Η Βιλερμπάν προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά το σκορ μην μπορώντας όμως να παίξει καλή άμυνα. 

Οι πράσινοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με μια καλή διάφορα ενώ στα αποδυτήρια είχαν να διαχειριστούν και την κατάσταση του Πονίτκα που έδειχνε να πονάει στο γόνατο του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Βιλερμπάν να αντεπιτίθεται κυρίως από την περιφέρεια εκεί όπου ο Παναθηναϊκός σε ένα μικρό διάστημα έδειχνε χαμένος. Παρόλα αυτά οι καλές συνεργασίες του τριφυλλιού στο τέλος της τρίτης περιόδου έφεραν πάλι ισχυρό προβάδισμα για το τριφύλλι. 

Στην τέταρτη περίοδο, οι πράσινοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα καθώς κράτησαν την μεγάλη διαφορά ενώ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Βιλερμπάν έκανε ένα ξέσπασμα για να φτάσει το ματς ακόμα και στους 4 πόντους. 

Τελικά όμως, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος και πήρε την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Γαλλία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies