Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 78-71: Το VASKOSPORTS στο ΟΑΚΑ
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 78-71: Το VASKOSPORTS στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα και το mikrofwno.gr σε συνεργασία με το VASKOSPORTS βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του τριφυλλιού.



Ο Παναθηναϊκός στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, επικράτησε με 78-71 της Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, κατάφεραν να φέρουν το ρεκόρ τους σε 1-1. Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.



Στο πρώτο ημίχρονο το τριφύλλι προηγήθηκε με 37-30 παίζοντας καθόλη τη διάρκεια πολύ καλό μπάσκετ. Η διαφορά έφτασε και σε διψήφιο νούμερο αλλά τελικά έκλεισε με το +7 για τον Παναθηναϊκό. Για την Μπάγερν, στο πρώτο μέρος σημαντικό γεγονός είναι ότι σκόραραν μόλις 4 παίκτες.



Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έπεσε ακόμα και στους δύο πόντους, αλλά ο Παναθηναϊκός ξαναβρήκε ρυθμό στην τέταρτη περίοδο και έκλεισε το ματς με μια σπουδαία νίκη. Καθοριστικός στο ματς ήταν ο Λευτέρης Μαντζούκας με τα τρίποντά του που άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας.



Επόμενη αναμέτρηση για τους πράσινους θα είναι εκτός έδρας την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Φενερμπαχτσέ ενώ ακολουθεί την ίδια εβδομάδα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ξανά στο ΟΑΚΑ. Η επόμενη εβδομάδα είναι διαβολοβδομάδα για την Ευρωλίγκα επομένως αναμένεται να δούμε σπουδαίες αναμετρήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies