Ο Νεϊμάρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

 

Η σύντροφος του Βραζιλιάνου σταρ γέννησε το πρωί της Παρασκευής (6/10) ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ  πήρε άδεια από τον προπονητή του, Ζόρχε Ζέσους, για να ταξιδέψει στη Βραζιλία και ως εκ τούτου από τον αγώνα με την Αλ Οχντούντ ώστε να βρίσκεται δίπλα στην σύντροφο του, Bruna Biancardi.

Η σύντροφός του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου 7/10 δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της πριγκίπισσάς τους από το μαιευτήριο.

Δώδεκα χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, Νταβίντ Λούκα, με την Καρολίνα Ντάντας, καλωσόρισε στην οικογένειά του την νεογέννητη κόρη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της Bruna ο Neymar βρέθηκε στο στόχαστρο όταν κατηγορήθηκε για απιστία. Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί και παλιότερα στο στόχαστρο παρόμοιων κατηγοριών.

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του όμως, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάρουν ανοιχτά το μέρος της συντρόφου του. 

Μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό λέγοντας πως την συγκινεί η αγάπη του κόσμου, δηλώνει απογοητευμένη και θα ήθελε να μην ασχοληθεί περαιτέρω για το καλό του εμβρύου που κυοφορεί.


Ο Neymar μετά την θύελλα αντιδράσεων “αναγκάστηκε” να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σε ένα μακροσκελές μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν πλέον και το ζευ
Και το όνομα αυτής… Mavie!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies