Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 5-0: Το VASKOSPORTS βρέθηκε στη Λεωφόρο
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 5-0: Το VASKOSPORTS βρέθηκε στη Λεωφόρο

 

Το VASKOSPORTS βρέθηκε στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης για να παρακολουθήσει από κοντά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο.



Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σκοράραν μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τζούρισιτς μετά από όμορφη ασίστ του Μλαντένοβιτς από τα αριστερά.



Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση και το τριφύλλι διπλασίασε τα τέρματα για να γίνει το 2-0 με τον Παλάσιος έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια.

Το ημίχρονο έκλεισε με το 3-0 να γίνεται από τον Σπόραρ έπειτα από εκτέλεση πέναλτι και αποβολή και κόκκινη κάρτα για τον κεντρικό αμυντικό του Ατρόμητου.



Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην ροή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο να είναι ανύπαρκτος στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει το βιολί του.

Το 4-0 ήρθε έπειτα από ωραία ενέργεια του Τζούρισιτς ξανά και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς για το 5-0.



Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 3 βαθμούς διαφορά με τον Ολυμπιακό ενώ ακολουθεί αιώνιο ντέρμπι στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 8η Αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies