Ο Εντέν Αζάρ εξαγοράζει το συμβόλαιο του από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εντέν Αζάρ εξαγοράζει το συμβόλαιο του από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Εντέν Αζάρ από τον σύλλογο με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα. Ο Αζάρ και η Μαδρίτη κατέληξαν σε συμφωνία εξαγοράς, αν και οι οικονομικές πτυχές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Εντέν Αζάρ κατέληξαν σε συμφωνία σύμφωνα με την οποία ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο από τις 30 Ιουνίου 2023.

«Ο Εντέν Αζάρ είναι μέρος του συλλόγου μας για τέσσερις σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει κερδίσει 8 τίτλους: 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 2 τίτλους LaLiga, 1 Copa del Rey και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει τη στοργή της στον Εντέν Αζάρ και εύχεται σε αυτόν και στην οικογένειά του καλή τύχη για τον επόμενο στάδιο της καριέρας του.»

Ο Αζάρ έχει καταγραφεί ως το χειρότερο απόκτημα στην ιστορία του συλλόγου, καθώς δεν καθιερώθηκε ποτέ ως βασικός αφού η Μαδρίτη ξόδεψε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει μακριά από την Τσέλσι πριν από τέσσερα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies