Ο Ράφαελ Ναδάλ αναμένεται να χάσει πέντε μήνες μετά το χειρουργείο
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράφαελ Ναδάλ αναμένεται να χάσει πέντε μήνες μετά το χειρουργείο

Ο Ράφαελ Ναδάλ χάνει φέτος το Γαλλικό Όπεν λόγω τραυματισμού στο ισχίο και φαίνεται ότι θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μπενίτο Πέρεθ-Μπαρμπαντίγιο, εκπρόσωπος του Ναδάλ, είπε ότι ο σταρ του τένις έκανε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο την Παρασκευή και πιθανότατα θα χάσει συνολικά πέντε μήνες.

«Ο Ράφα θα ξεκινήσει την προοδευτική λειτουργική του αποκατάσταση σε λίγες ώρες και η κανονική διαδικασία ανάρρωσης εκτιμάται σε πέντε μήνες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους βιολογικούς χρόνους της εν λόγω δομής», είπε ο Πέρεθ-Μπαρμπαντίλο, μέσω του Reuters.

Ο Ναδάλ είναι βασικός παίκτης στο Γαλλικό Όπεν για δύο δεκαετίες, κατακτώντας 14 τίτλους σε 18 προσπάθειες. Ο ίδιος έχει χάσει τα άλλα τρία μεγάλα τουρνουά κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του, η τελευταία φορά που έχασε ένα Γαλλικό Όπεν ήταν το 2004, το έτος πριν κερδίσει το πρώτο του.

Σε συνέντευξη Τύπου τον περασμένο μήνα, ο Ναδάλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ότι ήταν απαραίτητο να το κάνει αν ήθελε να προσπαθήσει να παίξει έναν ακόμη χρόνο στην περιοδεία, αναφέροντας το 2024 ως πιθανή τελευταία σεζόν του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies