Τέλος ο Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν


Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Αργεντίνου από τους Παριζιάνους.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν κατά την διάρκεια δηλώσεων του, ανακοίνωσε πως το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κλερμόν θα είναι το τελευταίου Μέσι με την φανέλα της ομάδας. Βέβαια ο Αργεντίνος συμμετείχε κανονικά μαζί με τον Νειμάρ στο λανσάρισμα της νέας εμφάνισης των παριζιάνων.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Είχα το προνόμιο να προπονώ τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το ματς απέναντι στην Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι στο Παρκ ντε Πρενς”


Ο Μέσι στα 2 χρόνια που βρέθηκε στο Παρίσι έγραψε 74 συμμετοχές με 32 γκολ και 34 ασίστ.

Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στο μέλλον και στο πια θα είναι η επόμενη ομάδα του Αργεντίνου. Οι φήμες πολλές όμως ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του. Το σενάριο που έχει έρθει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό, είναι αυτό της επιστροφής στην Μπαρτσελόνα. Ένα σενάριο αρκετά δύσκολο, που έχει κάνει τους ιθύνοντες του Καταλανικού συλλόγου να ψάχνουν να βρουν τον τρόπο ώστε να γίνει δεκτή η επιστροφή και η υπογραφή του από την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μπαρστελόνα συνεχίζει να έχει περιορισμούς στα ποσά των μεταγραφών και στην υπογραφή παιχτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies