Piraeus Street Long Jump στις 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον Μίλτο Τεντόγλου
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Piraeus Street Long Jump στις 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο Δήμος Πειραιά πρωτοπόρος συνδέει τον αγώνα με την Ιστορία.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Κυριακή 4 Ιουνίου. Εκεί που η ενέργεια, συναντά το πάθος και την αδρεναλίνη των κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος. Εκεί που το στοιχείο της θάλασσας και του αέρα γίνονται ένα με την ιστορία, στο Piraeus Street Long Jump. Ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κορυφαίο γεγονός άλματος εις μήκος εκτός σταδίου.

Στη νέα διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τον κορυφαίο άλτη στον κόσμο, τον χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον πρώτο του αγώνα στον ανοιχτό στίβο στην Ελλάδα. Το Piraeus Street Long Jump έχει ήδη ενταχθεί στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος Ανδρών όσο και Γυναικών, με το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.


Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Piraeus Street Long Jumpο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα, την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη και τον Σύμβουλό του σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκο Γέμελο, τον χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου και τον Ομοσπονδιακό προπονητή αλμάτων και προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου κ. Γιώργο Πομάσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies