ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Ευρεία νίκη στο βόλεϊ για τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Ευρεία νίκη στο βόλεϊ για τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο κλειστό της Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών για τα Playoff του Ελληνικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο παιχνίδι και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ, πήρε συνεχόμενους πόντους και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 25-20.


Οι πράσινοι στερήθηκαν την επιλογή του Κοβάρ καθώς έπαθε διάστρεμμα και ήταν μια μεγάλη απουσία που στοίχησε και στο δεύτερο σετ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και αυτό το σετ κάνοντας το 2-0 και παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. 


Ο δικέφαλος είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Φαν Ντε Ντρις, τον Ράπτη και τον Βουλκίδη που βοήθησαν και στο τρίτο σετ έτσι ώστε να κλείσει το παιχνίδι. Το 3-0 έγινε με το 25-22, καθώς οι πράσινοι κυνηγούσαν σε όλη την διάρκεια του και στο τέλος δεν έκαναν την ανατροπή.


Από τον Παναθηναϊκό καλό ματς έκανε ο Κωστόπουλος που χρησιμοποιήθηκε αντί του Κοβάρ και ο Πετρέας με τον Φράγκο. Στους πράσινους φαίνεται ακόμα το ντεφορμάρισμα του Ερνάντες ο οποίος προσπαθεί να βρει τα πατήματα του.


Επόμενη αγωνιστική στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, στην Αθήνα, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ανήμερα της 25ης Μαρτίου για τον δεύτερο ημιτελικό της σειράς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies