ΑEK - Μάλαγα 65-75 : Δεύτερη θέση και μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑEK - Μάλαγα 65-75 : Δεύτερη θέση και μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά!

 

Στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου η Αεκ γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Μάλαγα μένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου. 


Η Αεκ παρατάχθηκε χωρίς τους Στρέλνιεκς και Γουίλιαμς στην αναμέτρηση με στόχο την πρώτη θέση του ομίλου. Η Μάλαγα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε μια διαφορά από νωρίς. Η Αεκ επέστρεψε στο ματς με τον Γιάνκοβιτς πρωταγωνιστή αλλά οι Ισπανοί είχαν καλύτερες επιθετικές λύσεις και έκλεισαν την περίοδο μπροστά στο σκορ με 15-21. Στη δεύτερη περίοδο η Ένωση εξακολουθούσε να είναι πίσω στο σκορ αλλά μέσα από την άμυνα της κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 33-33 3 λεπτά πριν το ημίχρονο. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με την Αεκ να είναι πίσω με 1 πόντο στην ανάπαυλα (38-39). 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα και με 2 εύστοχα τρίποντα αύξησαν τη διαφορά τους. Η ΑΕΚ όμως, ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι με μπροστάρη τον Ακίλ Μίτσελ. Ωστόσο, η Μάλαγα διαχειρίστηκε σωστά την πιέση και έκλεισε την τρίτη περίοδο προηγούμενη με +4 (55-59) με τους Κάρτερ και Μπριθουέλα οδηγούς. Η Ένωση μπήκε συγκεντρωμένη στο τελευταίο δεκάλεπτο και κάλυψε τη διαφορά. Η Μάλαγα για ακόμα μια φορά είχε απαντήσεις και διατήρησε το προβάδισμα. Η Αεκ δεν κατάφερε να γυρίσει στο ματς και οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 65-75 και την πρωτιά του ομίλου. 

Η ΑΕΚ έμεινε δεύτερη και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα γίνει στις 24/3. Πιθανοί αντίπαλοι είναι η Βόννη, η Τενερίφη και ο νικητής του Χάποελ Ιερουσαλίμ -Στρασμπόυρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies