Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 86-76: Σπουδαία εμφάνιση και ρεκόρ για Παπαγιάννη πριν το ΣΕΦ!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 86-76: Σπουδαία εμφάνιση και ρεκόρ για Παπαγιάννη πριν το ΣΕΦ!

 



 Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Γιώργο Παπαγιάννη με τρία ρεκόρ καριέρας (πόντοι, τρίποντα, βαθμοί στην αξιολόγηση) πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου  με πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

 Οι πράσινοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Ουόλτερς, Πονίτκα και Αγραβάνη σε ένα αδιάφορο ματς από βαθμολογικής άποψης. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένος και με τους Λι και Παπαγιάννη να συνδυάζονται άψογα πήρε μια διαφορά. Η Μπάγερν όμως επέστρεψε και αξιοποιώντας το τρίποντο έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά με 21-27. Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και έφτασε τη διαφορά στο +10 εκμεταλλευόμενος τα λάθη των Γερμανών. Η Μπάγερν κατάφερε στο τέλος να μαζέψει λίγο τη διάφορα και το ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό προηγούμενο με 48-43. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν το ίδιο συγκεντρωμένοι και με τον Τόμας να σκοράρει 2 τρίποντα έστειλαν τη διαφορά στο +13 (56-43). Με τον Τόμας πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός με την Μπάγερν να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Έτσι η διαφορά έφτασε τους 19( 69-50) με το δεκάλεπτο να κλείνει με το σκορ στο 71-54. 

Στην τέταρτη περίοδο η Μπάγερν μπήκε έτρεξε ένα σερι 0-10  και μείωσε στους 7 τη διαφορά. Όμως ο Παπαγιάννης με 2 τρίποντα και ένα γκολ φάουλ έστειλε και πάλι τη διαφορά σε διψήφια τιμή. Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να επιστρέψει με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με 86-76 και να βελτιώνει το ρεκόρ του στο 11-20 πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (31/3 21:30).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies