Πέντε λόγοι που είναι ένα must win παιχνίδι αυτό με την Μπάγιερν
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε λόγοι που είναι ένα must win παιχνίδι αυτό με την Μπάγιερν


Φτάσαμε λοιπόν στη 17η αγωνιστική της φετινής Euroleague με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την  Μπάγερν Μονάχου, με μοναδικό στόχο την επίτευξη της έβδομης νίκης του.

Σε μία διοργάνωση όπου ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πρώτο καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντική είναι η κάθε μία νίκη ξεχωριστά έστω και με έναν πόντο διαφορά. Πάμε να δούμε όμως το τι ξεχωριστό έχει αυτό το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και γιατί είναι ένα must win παιχνίδι. 

· Καταρχάς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες απέναντι στην Βαλένθια, την Μπαρτσελόνα, την Εφές και με τελευταίο τον Ολυμπιακό ο οποίος τον κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ με 24 πόντους διαφορά την προηγούμενη εβδομάδα. Κάπως έτσι το 6-6 στο οποίο είχε φτάσει 4 αγωνιστικές πριν πλησιάζοντας στην οχτάδα, έγινε 6-10 με αποτέλεσμα οι πράσινοι να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αν θέλουν να ελπίζουν σε μία πρόκριση στα playoffs. 

· Απέναντί του θα βρει μία πολύ μέτρια  Μπάγερν Μονάχου φέτος (χωρίς να την υποτιμούμε) μιας και βρίσκεται στη 17η θέση με ρεκόρ 5 νίκες και 11 ήττες ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει μόλις ένα παιχνίδι στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια. Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός οφείλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της ομάδας του Τρινκέρι και να φύγει με το διπλό. 

· Άλλος ένας λόγος που κάνει αυτό το παιχνίδι πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εχει μια δύσκολη συνέχεια. Συγκεκριμένα, έχει να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στην έδρα του και τη Μακάμπι τελ αβίβ τρεις μέρες αργότερα ενώ μετά δοκιμάζεται στην Ιταλία και στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους.

· Επιπλέον αυτό το παιχνίδι, πρέπει οι παίκτες του Ράντονιτς να το δουν ως μία ευκαιρία προκειμένου να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια και μία νίκη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τις δύο εντός έδρας αγωνιστικές απέναντι σε Φενέρ και Μακάμπι. 

· Τέλος είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως από τη στιγμή που ο Ράντονιτς στηρίζεται έμπρακτα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο καλώς ή κακώς, κάποιοι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι ως μια τελευταία ευκαιρία, μιας και ακούγεται πιο έντονα απο ποτέ το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. 

ΥΓ: Επισκεφτείτε μας στο live μας στο Υoutube για να παρακολουθήσουμε μαζί αυτήν την αναμέτρηση στις 9:30!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies