Μπάγιερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 84-68: Κατώτερος των περιστάσεων και η κατρακύλα συνεχίζεται
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγιερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 84-68: Κατώτερος των περιστάσεων και η κατρακύλα συνεχίζεται





Ακόμα ένα εφιαλτικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έφυγε με μια βαριά ήττα απο το Μόναχο με σκορ 84-68 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. 

Στο ίδιο έργο θεατές με τον Παναθηναϊκό να κάνει άλλο ένα κακό παιχνίδι. Απο την πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω με διψήφια διαφορά και πάρα την καλή του άμυνα μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου επιθετικά κόλλησε και δεν έβρισκε με τίποτα καλάθι. 

Τι κι αν κράτησε την Μπάγιερν με 6 πόντους σε πάνω από 6 λεπτά στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν είχε σε ακόμα ενα παιχνίδι επιθετικό πλάνο με τον Μπέικον να ξυπνάει στην τελευταία περίοδο και να προσπαθεί μόνος του να μαζέψει κάπως την διαφορά. Οι δύο ψηλοί του Παναθηναϊκού τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην φροντ λαιν της γερμανικής ομάδας πετυχαίνοντας μόλις 14 πόντους. 

Στην θέση 4 ο Ρουμπιτ έκανε παπαδες σκοράροντας 23 πόντους, ενώ και ο Γκιλεσπι πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. 

Ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 6-11 και ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Απέχει μόλις μια νίκη απο την τελευταία Άλμπα και πρέπει οπωσδήποτε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις προκειμένου να σηκώσει κεφάλι. 

Επόμενος αγώνας με την Φενέρμπαχτσε 10 Ιανουαρίου στις 21:30 στο ΟΑΚΑ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies