Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός στις 21:30 στο κατάμεστο Audi Dome!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός στις 21:30 στο κατάμεστο Audi Dome!

 

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους δύο αντιπάλους.

Μετά την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Οι πράσινοι που πλέον μετρούν τέσσερις σερί ήττες έχοντας πέσει στο 6-10 πρέπει να παλέψουν σκληρά για να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έλαβε την στήριξη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για την συνέχεια, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και αλλαγές στο ρόστερ. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι δεδομένου του γεγονότος ότι οι πράσινοι δεν έχουν την παράδοση με το μέρος τους στη Γερμανία.  Για το σημερινό ματς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που κρίθηκε ανέτοιμος.

Η γηπεδούχος Μπάγερν με ρεκόρ 5-11 είναι και αυτή σε δύσκολη θέση. Ο Αντρέα Τρινκέρι και η ομάδα του πρέπει να τα δώσουν όλα και να εκμεταλλευτούν την παρουσία των φιλάθλων καθώς το Audi Dome θα είναι sold out ώστε να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας και να ανέβουν βαθμολογικά. Παρ όλα αυτά οι τραυματίες Λούτσιτς και Ομπστ θα είναι κομβικές απουσίες για τη γερμανική ομάδα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός σε ζωντανή περιγραφή στο YouTube VASKOSPORTS!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies