LIVE STREAMING | Ρίτας Βίλνιους - ΠΑΟΚ για μία θέση στους 16 του Basketball Champions League
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE STREAMING | Ρίτας Βίλνιους - ΠΑΟΚ για μία θέση στους 16 του Basketball Champions League

Στα πλαίσια των play ins για το Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρίτας Βίλνιους με στόχο να μπει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο βίλνιους έτσι ώστε να αναμετρηθεί με τη Ρίτας στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε χάσει το πρώτο εκτός έδρας με πολύ μεγάλη διαφορά ενώ είχε κερδίσει στην Πυλαία με  buzzer beater. 

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στο Βίλνιους σήμερα 17 Ιανουαρίου στις 19:30. Ο δικέφαλος του βορρά πρόσθεσε στο ρόστερ του το Δημήτρη Κακλαμανάκη και πηγαίνει πάνοπλος στο συγκεκριμένο ματς. 

Ο μόνος απών από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Θανάσης Χατζόπουλος πρόεδρος της ΚΑΕ ο οποίος υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης για το αποψινό παιχνίδι πιστεύει ότι μπορούμε κάποιες προσαρμογές η ομάδα του ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο YouTube VASKOSPORTS!



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πορεία στο BCL σε μια πολλή δύσκολη αποστολή . Χρόνος και περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν άφθονα , όπως και για τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από τα παιχνίδια στη Λιθουανία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Below Post Ad

Hollywood Movies