Παναθηναϊκός - Μακάμπι 88-86: Επιτέλους νίκη για το τριφύλλι
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 88-86: Επιτέλους νίκη για το τριφύλλι

Μετά από 6 σερί ήττες ο Παναθηναϊκός ξαναβρήκε τον δρόμο προς την νίκη μιας και κέρδισε την Μακάμπι τελ α βιβ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική στην φετινή Ευρωλίγκα.

Αν και το τριφύλλι έχει βγει εκτός τροχιάς από την οχτάδα για την ώρα, από την στιγμή που έχει κάποιες μαθηματικές πιθανότητες να μπει, οφείλει να τις εξαντλήσει. Άλλωστε παίζει και για το γόητρο μιας και το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο.

Βέβαια σε ένα ματς που πάλι ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και προηγούνταν ακομα και με 8 πόντους στην τελευταία περίοδο, μέσα σε λίγα λεπτά ο, τι είχε χτίσει το γκρέμισε. Συγκεκριμένα το σκορ ήταν 83-74 με 3:08" να απομένουν για την λήξη. Η συνέχεια;

Μπαλντγουιν και Κολσον πήραν φωτιά και γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και με ένα επιμέρους 10-0 της Μακάμπι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 83-84 51 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι έγινε ροντέο και παραλίγο να έχει την ίδια εξέλιξη όπως το ματς με την Φενέρμπαχτσε. Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό ο πολύ καλός Ντερικ Γουίλιαμς εύστοχησε σε ενα πανέμορφο τρίποντο και διαμόρφωσε το τελικό 88-86.

Ενδιαφέρον έχει το πως ο Παναθηναϊκός θα λειτουργήσει μετά από αυτήν την νίκη και συγκεκριμένα αν θα καταφέρει να γυρίσει τον διακόπτη, τουλάχιστον ψυχολογικά. 

Επόμενο παιχνίδι για την 20η αγωνιστική με την Ιταλική Μπολόνια σε μια καυτή έδρα, η οποία θα καίγεται να πάρει το παιχνίδι. Εκεί όντως θα φανεί αν κάτι θα αλλάξει ή αυτή η νίκη απέναντι στην Μακάμπι ήταν μια παρένθεση σε ένα πολύ κακό σερί. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies