" Έφυγε '' ο Τζανλούκα Βιάλι!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

" Έφυγε '' ο Τζανλούκα Βιάλι!

 

  Ο Τζανλούκα Βιάλι έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο θρύλος του Ιταλικού ποδοσφαίρου αντιμετώπιζε εδώ και 5 χρόνια το πρόβλημα του καρκίνου στο πάγκρεας και παρά την σκληρή μάχη που έδωσε δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε κλινική του Λονδίνου σκορπίζοντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Βιάλι κατάφερε να συνδυάσει το όνομα του με την Σαμπντόρια έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, τρια κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Tο πρωτάθλημα αυτό ήταν το μοναδικό της ομάδας ενώ ένα χρόνο αργότερα έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σαμπντόρια έμεινε από το 1984 έως το 1992 όταν πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους. Στους μπιανκονέρι είχε ανάλογες επιτυχίες προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη του και το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995-96. Το 1996 έπαιξε για μια τριετία στην Αγγλία και την Τσέλσι κατακτώντας Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ Ευρώπης. Το 1999 αποσύρθηκε σε ηλικία 35 ετών.

Ο Τζανλούκα Βιάλι ήταν μέχρι πρότινος βοηθός πρότινος βοηθός προπονητή Ιταλίας και μαζί με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την Εθνική ομάδα σήκωσαν το Euro 2020.

΄Αλλος ένας θρύλος του αθλήματος μας αποχαιρέτησε και σίγουρα και αυτή η απώλεια σκορπάει απέραντη θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies