Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο στις 21:00 στο ΣΕΦ με στόχο την πρωτιά!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο στις 21:00 στο ΣΕΦ με στόχο την πρωτιά!

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται εντός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο στο φινάλε του πρώτου γύρου και με νίκη θα ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα που τον κράτησαν πίσω. Το σημερινό ματς βρίσκει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 10-6 και σε περίπτωση νίκη ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην κορυφή σε ισοβαθμία με Μονακό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια! Σημαντική είναι η επιστροφή του ηγέτη της ομάδας Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε με τους ερυθρόλευκους έως το 2025.

Η φιλοξενούμενη Αρμάνι Μιλάνο είναι μια από τις φετινές απογοητεύσεις. Το ρόστερ και η ποίτητα της ομάδας σίγουρα δεν δικαιολογόυν το αρνητικό ρεκόρ που έχει. Ωστόσο, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα παρουσιάζει πλέον σταθερή βελτίωση μετρώντας 3 σερί νίκες οι οποίες την ανέβασαν στο 6-10. Η Αρμάνι δεν έχει κάποια νέα απουσία πέρα από τις γνωστές των Σιλντς, Πάνγκος και Ντατόμε.

Σε καμιά περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να θεωρήσει εύκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς η Αρμάνι Μιλάνο παρά την κακή της φετινή χρονιά διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας που αν βρουν ρυθμό μπορούν να τιμωρήσουν την αντίπαλη άμυνα. Επομένως, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ώστσε οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν μια σημαντικότατη νίκη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα Ολυμπιακός- Αρμάνι Μιλάνο στις 21:00 σε ζωντανή περιγραφή στο YouTube VASKOSPORTS!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies