Με άμυνα από ατσάλι νίκησε τη "βασίλισσα"
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με άμυνα από ατσάλι νίκησε τη "βασίλισσα"

     
Σε ένα ΣΕΦ που ήταν γεμάτο με ερυθρόλευκους φιλάθλους, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με 73-60. 

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας , αλλά αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως κατάφερε να αποκτήσει το προβάδισμα έναντι της Ρεάλ σε περίπτωση ισοβαθμίας , καθώς είχε κερδίσει στη Μαδρίτη με 87-89 .

Παίζοντας άμυνα για το σενάριο, ο Ολυμπιακός παρόλο που ήταν άστοχος έξω από τα 6.75 , ήταν μπροστά στο σκορ σε όλες τις περιόδους . Επομένως αντιλαμβανόμαστε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και με πλήρες ρόστερ , χάρις στην εξαιρετική του άμυνα . Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πάντα έτοιμοι να δώσουν βοήθεια με double team στις προσπάθειες των παικτών της Ρεάλ από το χαμηλό ποστ , καθώς και στα κοψίματα των ψηλών της Ρεάλ μετά το πικ εν ρολ , πάντα υπήρχε ένας παίκτης του Ολυμπιακού να βοηθήσει . 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ ήταν πολύ άστοχη στα σουτ τριών πόντων και σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό , η άμυνα από ατσάλι που έπαιξε ο Ολυμπιακός, διότι πάντα υπήρχε ένα απλωμένο χέρι πάνω στα σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες της Ρεάλ .

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γουόκαπ ο οποίος σημείωσε 18 πόντους , παίζοντας εξαιρετικά τόσο στην άμυνα , όσο και στην επίθεση . Επιπρόσθετα , εξαιρετικοί για τον Ολυμπιακό ήταν οι Βεζένκοφ και Σλούκας πετυχαίνοντας 15 και 11 πόντους αντίστοιχα , ενώ καλή δουλειά έκαναν και οι ΜακΚυσικ και Μπλακ , με τον δεύτερο να παίρνει πολύ κρίσιμα ριμπάουντ . Από τη Ρεάλ , με εξαίρεση τους Ταβάρες και Μούσα που είχαν από 12 πόντους ο καθένας , οι υπόλοιποι παίκτες ήταν έξω από τα νερά τους και αρκετά άστοχοι στην επίθεση .

Τέλος , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός με αυτή την άμυνα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα της Ευρωλίγκας , ακόμα και σε βραδιές που οι παίκτες του δεν θα είναι ιδιαίτερα εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων . Η χθεσινή νίκη οφείλεται 100% στην εξαιρετική του άμυνα , καθώς και στην επίθεση οι επιλογές των παικτών του ήταν σωστές και μετρημένες τις περισσότερες φορές .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies