Μπολόνια - Ολυμπιακός σήμερα στις 21:30 - Η νίκη είναι παραπάνω από σημαντική
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπολόνια - Ολυμπιακός σήμερα στις 21:30 - Η νίκη είναι παραπάνω από σημαντική



Φτάσαμε στην 19η στροφή της φετινής Euroleague με την ομάδα του Ολυμπιακού να ταξιδεύει από την Γαλλία στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Μπολόνια την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου στις 21:30. 

Μετά την αυτοκτονία του Ολυμπιακού την Τρίτη απέναντι στην Μονακό, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να παρουσιάσουν ό,τι ψυχικό απόθεμα διαθέτουν προκειμένου να πετύχουν ένα δύσκολο διπλό. Βλέπετε είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε λιγότερο από 5 ημέρες, οπότε μπαίνει και ο παράγοντας "κούραση" στην εξίσωση. 

Η Μπολόνια είναι μια καλή ομάδα, η οποία μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 13η θέση, αλλά απέχει μόλις 2 νίκες από την οχτάδα και αν κερδίσει σήμερα την ελληνική ομάδα θα απέχει μόλις μία. Την Τρίτη έχασε από την Ζαλγκίρις μέσα στην έδρα της, οπότε είναι λογικό να θέλει να ξεσπάσει κάπου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, ήδη με την ήττα του απέναντι στην Μονακό έπεσε στην 4η θέση, ενώ αν ηττηθεί σήμερα κινδυνεύει να πέσει εκτός οχτάδας. 

Οι παίχτες του Μπαρτζώκα είναι σημαντικό να έχουν ηρεμία στις επιθέσεις τους και να είναι πιο εύστοχοι. Με την Μονακό οι ερυθρόλευκοι τα έσπασαν, μετρώντας μόλις 20 εύστοχα σουτ στο παιχνίδι από τα συνολικά 55 που εκτέλεσαν. Με τέτοια ποσοστά είναι αδύνατον να σπάσεις την έδρα κάποιου, πόσο μάλλον όταν έχεις και 15 λάθη και λιγότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλο. 

Να είστε σίγουροι πως έτσι θα πάει η Ευρωλίγκα μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές ισοβαθμίες και πολύ σκληρά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι σημαντικό να κερδίζει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί και για να περάσει στην οχτάδα είναι αναγκασμένος να φτάσει τις 18 νίκες τουλάχιστον. 

ΥΓ: Το παιχνίδι θα καλυφθεί με ηχητική περιγραφή στο Youtube Vaskosports από τον Κωνσταντίνο Βασιλόγιαννη. Σας περιμένουμε όλους στο live μας!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies