Μονακό - Ολυμπιακός 64 -60 : Σπατάλη 14 πόντων και ήττα στο Πριγκιπάτο!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονακό - Ολυμπιακός 64 -60 : Σπατάλη 14 πόντων και ήττα στο Πριγκιπάτο!

 

 

Ο Ολυμπιακός ενώ είχε προβάδισμα 14 πόντων παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα από τη Μονακό με 64-60
 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η Μονακό έκανε πολλά λάθη  και ο Μάικ Τζέιμς ήταν αρκετά άστοχος. Έτσι ο Ολυμπιακός έκλεισε με διψήφια διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο στο 8-20. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μονακό έβγαλε αντίδραση. Με τους Τζέιμς και Οκόμπο να ευστοχούν από τα 6.75 και τον Ολυμπιακό να χάνει τη συγκέντρωση του η διαφορά μειώθηκε και η Μονακό επέστρεψε με το ημίχρονο να κλείνει σε απόσταση ενός τριπόντου ( 31-34).

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό συνέχισε απο εκεί που σταμάτησε. Μάλιστα πήρε και προβάδισμα στο σκορ. Το παιχνίδι είχε γίνει ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ αλλά τον Ολυμπιακό πάντα να είναι πίσω. Εκατέρωθεν λάθη και άστοχες επιθέσεις οδήγησαν σε μια κακή περίοδο από άποψη θεάματος με το σκορ να κλείνει στο 46-42 και τον Ολυμπιακό σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. 

Στην τέταρτη περίοδο το κακό μπάσκετ και από τις δύο πλευρές συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ισοφάρισε σε 53-53 3 λεπτά πριν τη λήξη και σε 59-59 βρίσκοντας σημαντικες λύσης από την περιφέρεια με τους Πίτερς και Μακκσικ. Ωστόσο, ο Τζέιμς με καλάθι στα 40 δεύτερα έβαλε μπροστά τη Μονακό με τον Ολυμπιακό να αστοχεί στην δική του επίθεση. Ο Ντιαλό είχε 1/2 βολές στη συνέχεια με τον Σλούκα να εκτελεί και αυτός 1/2 και τον Τζέιμς να καρφώνει στο φινάλε και τη Μονακό να παίρνει το ματς με 64-60.

Με την ήττα αυτή ο Ολυμπιακός έπεσε στο 11-7 ενώ η Μονακό ανέβηκε στο 12-6. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία ενώ η Μονακό θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να κοντραριστεί με τον Ερυθρό Αστέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies