Ελλάδα - Γιβραλτάρ 5-0: Μεγάλη νίκη και τώρα τελικός με Ιρλανδία και Ολλανδία
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Γιβραλτάρ 5-0: Μεγάλη νίκη και τώρα τελικός με Ιρλανδία και Ολλανδία

Η Ελλάδα επικράτησε με 5-0 του Γιβραλτάρ και πήρε ψυχολογία για τους δύο τελικούς που έρχονται απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία!

Ο αγώνας με το Γιβραλτάρ ήταν απλώς η ώθηση που χρειαζόταν η Ελλάδα μετά την ταπεινωτική ήττα της από την Ολλανδία.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ δεν αντιμετώπισε αντίσταση, κερδίζοντας 5-0 με προπόνηση, αλλά οι ελπίδες της να τερματίσει δεύτερη είναι ελάχιστες. Οι δύο ομάδες, εμείς και οι Ολλανδοί ισοβαθμούμε προσωρινά στη δεύτερη θέση, αλλά η ολλανδική ομάδα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ωστόσο, η νίκη ήταν σημαντική καθώς κράτησε την Ελλάδα σε επαφή με την Ολλανδία και την έφερε σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε τελικά με τα γκολ των Πέλκα (9'), Μαυροπάνου (23', 82') και Μασούρα (70', 90'+3'), αλλά το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, γιατί η ελληνική ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική, η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Ιρλανδούς στο Δουβλίνο, ενώ οι Ολλανδοί θα υποδεχτούν τη Γαλλία, στο μεγάλο ματς του δεύτερου ομίλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα (84' Χατζηγιοβάννης), Φούντας (68' Ιωαννίδης), Μπουχαλάκης (68' Παπανικολάου), Μπακασέτας, Πέλκας (84' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας, Παυλίδης (68' Γιακουμάκης).

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Κόλινγκ, Χάρτμαν, Μπρίτο, Τσιπολίνα, Μουέλι (90' Σάντος), Τζόλεϊ, Πόζο (90' Κασκλάρο), Σέρτζεντ, Ρόναν, Ντε Μπαρ, Γουόκερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies