Η Γερμανία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντομπάσκετ στις Φιλιππίνες
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γερμανία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντομπάσκετ στις Φιλιππίνες

Η Γερμανία κατέκτησε το Μουντομπάσκετ κερδίζοντας την Σερβία με 83-77.

Η εκπληκτική πορεία της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία.

Στον τελικό που διεξήχθη στο Mall of Asia Arena της Μανίλα των Φιλιππίνων, η σπουδαία ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ νίκησε τη σερβική ομάδα με 83-77, αφήνοντας την ομάδα της Σερβίας στη δεύτερη θέση όπως και το 2014.

Με πρωταγωνιστή τον Ντένις Σρέντερ, η γερμανική ομάδα κυριάρχησε σε ένα πολύ σφιχτό πρώτο δεκάλεπτο (47-47 στο ημίχρονο) και κέρδισε 13-2 στα τέσσερα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου (64 -53) και άντεξε την ανατροπή της σερβικής ομάδας στο τελικός. λεπτό.

Ο Ντένις Σρέντερ (28 πόντοι), που είχε ήδη εντυπωσιάσει στον ημιτελικό επί των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν ο μεγάλος αρχιτέκτονας της νίκης της Γερμανίας.

Αυτή η στέψη, ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη. Σε αντίθεση με άλλα φαβορί (ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Ισπανία, Σλοβενία), η Γερμανία επιβεβαίωσε την άνοδό της μετά την κατάκτηση του χάλκινου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εντός έδρας πριν από ένα χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies