Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη – «Αθάνατος»
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη – «Αθάνατος»


Η ιδιαίτερη κίνηση, ανήμερα της κηδείας του.

Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ανήμερα της ημέρας κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ τοποθέτησε δύο banner με τη φωτογραφία του 29χρονου στις δύο πλευρές του γηπέδου «Opap Arena» και την επιγραφή «Αθάνατος».

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και η ΑΕΚ θα αποχαιρετήσουν τον στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, όπου ζούσε.

Ο δήμος έκανε γνωστό πως αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις, σε ένδειξη πένθους.

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δε θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη» αναφέρει, ειδικότερα.

Η οικογένειά του, αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies