Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο για το 2023 – Επιστρέφει στο Νο 4 του κόσμου
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο για το 2023 – Επιστρέφει στο Νο 4 του κόσμου


Επικράτησε του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινόρ με 6-3, 6-4.

Ιδανικά ολοκλήρωσε την επιστροφή του στα κορτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς κατέκτησε το 250άρι τουρνουά «Los Cabos Open», που διεξήχθη στο Μεξικό, επικρατώντας του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινόρ με 6-3, 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρώτο τίτλο του Στέφανου Τσιτσιπά μέσα στο 2023 και το δέκατο στην καριέρα του. Με τη νέα του επιτυχία, από τις 7 Αυγούστου ο Έλληνας πρωταθλητής επιστρέφει στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσο αφορά τον τελικό, ο Τιτστιπάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Ντε Μινόρ (Νο 19 στον κόσμο). Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες έκαναν από ένα break σχετικά νωρίς, με τον Τσιτσιπά να προηγείται 3-2 και 4-3. Στο όγδοο game ο Τσιτσιπάς «έσπασε» ξανά το σερβίς του Αυστραλού και αφού προηγήθηκε 5-3, έφθασε στην κατάκτηση του σετ, μετά από 39 λεπτά.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό, αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε break στο πρώτο και στο ένατο game, ενώ ο Ντε Μινόρ «απάντησε» στο έκτο game «σπάζοντας» το σερβίς του Τσιτσιπά, ο οποίος έφθασε με σχετική άνεση στην επικράτηση, μετά από 48 λεπτά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies