Πάοκ - Παναθηναϊκός 2-0: Ντεμπούτο με γκολ για Τάισον και σημαντικό προβάδισμα για τον δικέφαλο του Βορρά!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάοκ - Παναθηναϊκός 2-0: Ντεμπούτο με γκολ για Τάισον και σημαντικό προβάδισμα για τον δικέφαλο του Βορρά!

 

Ο Πάοκ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πάοκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός όμως κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσέριν να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι στο 21'. Γενικώς το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τις δύο άμυνες να λειτουργούν καλά και τις ομάδες σε απόλυτη ισορροπία.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάοκ μπήκε πιο αποφασισμένος. Στο 52 ύστερα από λανθασμένο γύρισμα του Βαγιαννίδη ο Μπράντον Τόμας βγήκε τετ  α τετ με τον Λοντίγκιν και πλάσαρε σωστά για το 1-0 του Παοκ. Το ματς μετά γκολ πήρε τρελό ρυθμό με τον Παοκ να εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ανακάμψει. Στο 70'  έκανε ντεμπούτο και ο Τάισον για τον Παοκ που με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 72 με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0 γνωρίζοντας την αποθέωση. 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Αντιθέτως, ο δικέφαλος ήταν αυτός πού έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του με τους Σβαμπ και Ζίβκοβιτς. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Πάοκ πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies