Ήττα για το Περιστέρι και αποκλεισμός από το Basketball Champions League
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για το Περιστέρι και αποκλεισμός από το Basketball Champions League

Το Περιστέρι έπαιξε το τρίτο του και τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ντιζόν στην Γαλλία και ηττήθηκε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρόλο που προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο, βρέθηκε να δέχεται την ανατροπή από την Ντιζόν, με αποτέλεσμα να χάσει το δικό της προβάδισμα και τελικά να ηττηθεί με 89-82 σε ένα παιχνίδι για γερά κορμιά.

Το Περιστέρι έπαιξε το τρίτο του παιχνίδι εκτός έδρας στη Γαλλία απέναντι σε μία Ντιζόν όπου στην πρώτη περίοδο έδειξε πολλές αδυναμίες. 

Ο Βασίλης Σπανούλης προσπάθησε να κρατήσει την εικόνα της πρώτης περιόδου παρόλα αυτά αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα οι ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα της Ντιζόν.

Η γαλλική ομάδα κράτησε το σκορ υπέρ της με αποτέλεσμα η τρίτη και η τέταρτη περίοδος να λήξουνε χωρίς να μπορέσει το Περιστέρι να κάνει την ανατροπή.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League και μόνο στόχος είναι η πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Κ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies