Οριστική διακοπή στο παιχνίδι Ολυμπιακός Β - Κηφισιά
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική διακοπή στο παιχνίδι Ολυμπιακός Β - Κηφισιά

Στα πλαίσια της Superleague 2, ο Ολυμπιακός Β αντιμετώπισε την Κηφισιά εντός έδρας και το παιχνίδι διακόπηκε έπειτα από κόκκινη κάρτα που δέχτηκε παίκτης του Ολυμπιακού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου διεξήχθη ο αγώνας Ολυμπιακός Β εναντίον Κηφισιά για τη Superleague 2 εκεί όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού Β', Κωστή με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει ένταση στον αγωνιστικό χώρο και να αποχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Αριστείδης Βάτσιος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού εκεί δημιουργήθηκε ένταση και ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να μπούνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Έπειτα από λίγη ώρα όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής είπε στις ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός Β' δεν δέχτηκε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Έτσι ο διαιτητής ξαναμπήκε πάλι στα αποδυτήρια και διακοπή φαίνεται πια να είναι οριστική. Να θυμίσουμε ότι αυτή θα είναι η δεύτερη οριστική διακοπή σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Β καθώς η ομάδα των ερυθρόλευκων έχει αποχωρήσει και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies