Ανανέωσε ο Σάσα Βεζενκοφ μέχρι το 2025
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε ο Σάσα Βεζενκοφ μέχρι το 2025

Μετά από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 71-95 οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να κάνουν ακόμα ένα μεγάλο δώρο στους φίλους του Ολυμπιακού και αυτό ήταν η ανανέωση του καλύτερου τους παίκτη μέχρι το 2025.

Ακόμα μία υπέρβαση από τους δύο προέδρους του Ολυμπιακού μιας και ο Ελληνοβούλγαρος forward θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς υπάρχει επιλογή του NBA αν εμφανιστεί μία ομάδα το καλοκαίρι από την άλλη πλευρά του ατλαντικού και του κάνει επίσημη πρόταση.

Το γεγονός όμως ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το κορυφαίο τεσσάρι της Ευρωλίγκας εδώ και δύο χρόνια είναι μία τεράστια επιτυχία για τον οργανισμό του Ολυμπιακού γενικότερα Ολυμπιακός Λοιπόν κρατώντας τον Sasha vezenkov στο ρόστερ του έχει την ευκαιρία να κρατήσει τον ελληνικό κορμό που έχει χτίσει εδώ και δύο χρόνια και το οποίο το έχει δώσει τόσες επιτυχίες στον ελληνικό σύλλογο. 

Ο Σάσα περνάει καλά στην ομάδα, είναι από τους κορυφαίους αν όχι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, έχει ένα προπονητή ο οποίος τον σέβεται, έχει δύο προέδρους οι οποίοι τον σέβονται εξίσου και κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα τους, και το σημαντικότερο νιώθει τους συμπαίκτες του σαν να είναι μία μεγάλη οικογένεια όπως έχει δηλώσει και εκείνος σε δικές τους συνεντεύξεις.

Όταν σε μία ομάδα υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία που οδηγούν έναν τέτοιο παίκτη να παραμείνει στην ομάδα δείχνει ότι η ομάδα πλέον βγάζει μεγάλη υγεία εδώ και τρία χρόνια κι αν συνεχίσει έτσι είναι θέμα χρόνου οι φίλαθλοι της ομάδας να ζήσουν μία μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies