Θέλει να χτίσει σερί ο Ολυμπιακός και να μπει με το δεξί στο 2023
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να χτίσει σερί ο Ολυμπιακός και να μπει με το δεξί στο 2023



Μπήκε λοιπόν το 2023, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό με 10 πόντους, μιας και εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, την προηγούμενη εβδομάδα, νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης με το εκκωφαντικό 5-0.

Ένα στοιχείο που έχουμε παρατηρήσει από τον φετινό Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να χτίσει ένα νικηφόρο σερί υπέρ του, κάτι που σημαίνει ότι οδηγείται σε πολλές γκέλες όπως με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης κτλ.
Από τη στιγμή όμως που έχουμε μπει στο δεύτερο γύρο είναι πιο σημαντικό από ποτέ για τον Ολυμπιακό να περιορίσει αυτές τις γκέλες του και να χτίσει ένα σερί νικών προκειμένου να φτάσει ή τουλάχιστον να κοντράρει σε μεγαλύτερο βαθμό τις πρώτες δύο ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν κι αυτές επικίνδυνα εκτός έδρας παιχνίδια και ίσως να περάσει τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει να παίξει ντέρμπι και είναι πιθανή μια απώλεια βαθμών του. 

Απέναντί του όμως θα έχει έναν Ιωνικό ο οποίος οδήγησε σε γκέλα τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος. Όπως καταλαβαίνει κάνεις το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Νίκαια μόνο εύκολο δεν θα είναι, μιας και ο γηπεδούχος έχει ανάγκη από βαθμούς στο δεύτερο γύρο καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Στην Ισπανία ο Μίτσελ φαίνεται να δούλεψε την ομάδα καλά και να έχει καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών τους οποίους μπορεί να υπολογίζει. Το σχήμα με τα τρία δεκάρια πίσω από τον Ελ αραμπί φαίνεται να λειτουργεί και να αποδίδει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό οπότε η λογική λέει ότι έτσι θα παραταχθεί και στη Νίκαια.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βραζιλιάνο Superstar Μαρσέλο, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά έναν αλλο Βραζιλιάνο τον Ροντινει, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, ο Ολυμπιακός μετά την προετοιμασία του στην Ισπανία στο πλαίσιο της διακοπής, έχει βρει χημεία μέσο επιθετικά και πετυχαίνει πολλά γκολ και από την άλλη όταν έχει το Σωκράτη στα μετόπισθεν έχει μία μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν δέχεται τόσο συχνά γκολ. Οπότε μία καλή επιλογή θα ήταν το διπλό και όβερ 2,5 σε απόδοση 1.95.

Για να δούμε θα χτίσει ο Μίτσελ και οι παίκτες του ένα σερί νικών προκειμένου να πλησιάσουν την κορυφή; 

ΥΓ: Θα τα πούμε ολα ζωντανά στις 21:30 στο κανάλι μας στο Youtube, με ηχητική περιγραφή του ματς από τον Κώστα Μάλλιαρη. Σας περιμένουμε όλους! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies