Μονακό - Ολυμπιακός στις 20:00 στο Πριγκιπάτο!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονακό - Ολυμπιακός στις 20:00 στο Πριγκιπάτο!

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μονακό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Euroleague σε μια δύσκολη αποστολή με στόχο τη διεύρυνση των θετικών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται μαζί με τους Μονεγάσκους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-6, οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ντέρμπι κορυφής. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σερί νίκες με Παναθηναικό και Αρμάνι Μιλάνο έχοντας παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο Πριγκιπάτο καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Η Μονακό φέτος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που μας είχε δείξει στο τέλος της περσινής σεζόν. Μάλιστα παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή. Με ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς αλλά και πολύ καλούς παίκτες γύρω από αυτόν φέτος στοχεύει στο κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι ωστόσο γνώρισαν την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Παρτιζάν και σίγουρα θα παλέψουν για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.  Εκτός θα είναι ο Τζόρνταν Λόιντ.

    Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει τεθεί πολλές φορές αντιμέτωπο από την περσινή σεζόν εκεί που ο Ολυμπιακός με συνολικό σκορ 3-2 επικράτησε στα playoff και πήρε το εισιτήριο για το Final Four. Τη φετινή χρονιά όμως η Μονακό πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο ΣΕΦ με σκορ 76-81. Επομένως, σίγουρα ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος με στόχο να πάρει "εκδίκηση" και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Μονακό - Ολυμπιακός σε ζωντανή περιγραφή από το YouTube VASKOSPORTS!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies