Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1: Διπλό για τους πράσινους σε ένα επεισοδιακό ματς
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1: Διπλό για τους πράσινους σε ένα επεισοδιακό ματς

Εκτός έδρας Νίκη για τον Παναθηναϊκό με 0-1 απέναντι στον Λεβαδειακό σε ένα ματς στο οποίο είχε επεισόδια και πολλά δακρυγόνα.

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος στο πρώτο μέρος δεν μπήκε τόσο καλά, παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίωρο παρόλα αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει. Λεπτό της αναμέτρησης όμως ο Βέρμπιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ για το τριφύλλι και να γίνει το 1-0. Έτσι έληξε και το ημίχρονο με 0-1 για τους πράσινους. 

Το δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσει λόγω της διακοπής της οποίας υπήρχε και λόγω των δακρυγόνων των οποίων είχαμε μέσα στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις κερκίδες αναγκάστηκαν να μπούνε μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να προστατευτούν από τα δακρυγόνα και τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλα αυτά δεν είχαμε κάποιο τέρμα και οι δύο ομάδες παίξανε καλό ποδόσφαιρο λίγο καλύτερα Λεβαδειακός ο οποίος προσπάθησε με περισσότερες φάσεις να σκοράρει παρόλα αυτά δεν τα κατάφερα γιατί άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν εκεί και πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας ο Μπρινιόλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies