Τέλος ο Cristiano Ronaldo από την Manchester United!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Cristiano Ronaldo από την Manchester United!

 

Το απόγευμα της Τρίτης (22/11) η Manchester United ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Cristiano Ronaldo.

Σαν free agent θα κάνει το ντεμπούτο του ο Cristiano Ronaldo στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, καθώς λίγα 24ωρα πριν το πρώτο παιχνίδι της Πορτογαλίας στη διοργάνωση, η ομάδα του Manchester ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον πορτογάλου σούπερ σταρ.

Η απόφαση αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά την συνέντευξη του Ronaldo στον Πιρς Μόργκαν. Μία συνέντευξη που ούτε λίγο ούτε πολύ έφερε στην επιφάνεια τις κακές σχέσεις του Πορτογάλου με την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας. Στην συνέντευξη αυτή λοιπόν έβαλε κατά της διοίκησης και του Έρικ Τεν Χαχ, λέγοντας εν ολίγοις πως νιώθει προδομένος και πως δεν έχει σεβασμό προς τον Ολλανδό coach.

Κάπως έτσι λοιπόν, φτάσαμε στο σημερινό διαζύγιο των 2 πλευρών με την Manchester United να ανακοινώνει την αποχώρηση του Ronaldo. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση:

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια.


Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να εργαστούν μαζί για να έχουν επιτυχίες εντός γηπέδου”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies