Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Το VASKOSPORTS στην Λεωφόρο για το Europa League
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Το VASKOSPORTS στην Λεωφόρο για το Europa League

 

Το VASKOSPORTS βρέθηκε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ρεν για τους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας την γαλλική Ρεν για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και το σάιτ μας βρέθηκε στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης για να ζήσει την ατμόσφαιρα.


Δυστυχώς το τριφύλλι ηττήθηκε με 1-2 και πλήρωσε το γεγονός ότι η Ρεν σκόραρε δις με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 0-2 και το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Ιωαννίδη σε 1-2.

Ο Παναθηναϊκός πια έχει 4 βαθμούς στον όμιλο του μετά τη νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία με την Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας, ενώ ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις.


Το τριφύλλι αν τερματίσει στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλους θα συνεχίσει στο Europa League, αν τερματίσει τρίτο τότε πάει Conference League, ενώ αν είναι τελευταίο, θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω της κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης.


Επόμενη αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό είναι απέναντι στον Πανσερραϊκό εντός έδρας την Κυριακή στις 19:30.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies