Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης: Φινάλε στο Λουτράκι
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης: Φινάλε στο Λουτράκι


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο σπουδαίες παγκόσμιες διοργανώσεις πάλης στο Λουτράκι!

Η Ελλάδα φιλοξένησε τη μεγάλη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων της UWW, το Veteran World Championships 2023 (GR/FS), καθώς και το πρωτάθλημα Grappling Veteran & U15 World Championships 2023 (GP/GP Gi)!


▪ Το Grappling Veteran & U15 World Championships 2023 (GP/GP Gi) διεξάχθηκε από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, όπου αγωνίστηκαν 200 αθλητές από 19 χώρες.


▪ Την σκυτάλη πήρε το Veteran World Championships 2023 (GR/FS), με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης. Από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2023, 800 βετεράνοι αθλητές της ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης από 32 χώρες αγωνίστηκαν και μοιράστηκαν εμπειρίες και αναμνήσεις στην παλαίστρα.


Με 5 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης.


Το αθλητικό κέντρο 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣 ανέλαβε για άλλη μια φορά την υλοποίηση δύο σημαντικών παγκόσμιων διοργανώσεων


Διοργανωτές ήταν η Παγκόσμια και Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η Aegean airlines.


Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές στην εκπλήρωση των στόχων τους και ευελπιστούμε να φιλοξενούμε πάντοτε μεγάλες διοργανώσεις στον τόπο μας!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies