Σέρχιο Ρίκο: Πήρε εξιτήριο μετά από 10 εβδομάδες
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ρίκο: Πήρε εξιτήριο μετά από 10 εβδομάδες


Έπειτα από 10 εβδομάδες νοσηλείας και μάχης για να κρατηθεί στην ζωή ο Σέρχιο Ρίκο κατάφερε σήμερα Παρασκευή 18/8 να πάρει εξιτήριο.

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Μαϊου όταν ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε μια πτώση από άλογο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Σεβίλλης.

Ο ίδιος είχε υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων που είχε υποστεί στο κεφάλι και εν συνεχεία τέθηκε στα χέρια των ειδικών για αποκλειστική φροντίδα.

Για την ώρα η επιστροφή του στο ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα αφού τώρα περνάμε στο δεύτερο στάδιο της ανάρρωσης αν και οι γιατροί είναι θετικοί για την επιστροφή του εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Η οικογένεια του Σέρχιο Ρίκο είχε δηλώσει μετά το ατύχημα:

Ο Σέρχιο Ρίκο ταξίδεψε χθες το βράδυ από το Στρασβούργο στη Μάλαγα και από εκεί στο El Rocio, με την άδεια του συλλόγου μετά την κατάκτηση της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα με την οικογένεια και τους φίλους του, πήγαινε για την πανηγυρική λειτουργία δίπλα στο παρεκκλήσι, όταν υπέστη ατύχημα, όταν τον χτύπησε ένα κάρο με μουλάρια και ένα άλογο που είχε ξεφύγει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies