O Νεϊμάρ πήρε μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Νεϊμάρ πήρε μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ


Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ.

Άλλος ένας αστέρας του ποδοσφαίρου βρίσκεται στον δρόμο για την Σαουδική Αραβία. Ο Νεϊμάρ λοιπόν στα 31 του χρόνια αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν και το Παρίσι για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Για τα επόμενα λοιπόν 2 χρόνια ο βραζιλιανός σούπερ σταρ, θα εισπράξει 150 εκατομμύρια ευρώ ενώ το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Να θυμίσουμε πως στην αρχή του καλοκαιριού οι Παριζιάνοι είχαν ζητήσει από το Νεϊμάρ να φέρει πρόταση 80 εκατομμύρια ευρώ. Ουσιαστικά όπως γίνεται αντιληπτό η πρόταση ξεπερνάει τις προσδοκίες της Παρί για τον Βραζιλιάνο ωστόσο δεν φτάνουν ούτε στο μισό από το ποσό που είχαν δαπανήσει για να τον αγοράσουν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ με αυτή την μεταγραφή γίνεται ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν δαπανηθεί τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ρομέλου Λουκάκου. Τα συνολικά χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το Νεϊμάρ, φτάνουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωςτόσο κάποια από τις ομάδες που τον αγόρασε να μπορέσει να κάνει απόσβεση του εκάστοτε ποσού.

Ο Βραζιλιάνος αποχαιρετάει το Παρίσι μετά τον Λιονέλ Μέσι, σπάζοντας την απίθανη επιθετική τριπλέτα των 2 προηγούμενων ετών, με τους προαναφερθέντες και τον Μπαπέ. Πλέον οι Γάλλοι μπαίνουν σε μία νέα εποχή με την απόκτηση νεαρότερων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Βέβαια όσο υπάρχει σε εξέλιξη το άλλο σίριαλ, αυτό του Μπαμπέ κανένας στη Γαλλική πρωτεύουσα δεν θα είναι σίγουρος για τι θα ισχύσει εν τέλει.

Προς το παρόν ο Μπαπέ φαίνεται να τα έχει βρει με την διοίκηση της ομαδας, έτσι ώστε να μην αποχωρήσει για την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Ετσι, θα είναι ο μπροστάρης και για τη νέα σεζόν με συμπαραστάτες τον Ντεμπελέ ο οποίος άφησε την Μπαρτσελόνα και τον Γκονσάλο Ράμος στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για το Νεϊμάρ, στην Αλ Χιλάλ θα βρει τον Ζόρζε Ζέσους ως προπονητή και τους Μάλκομ, Νέβες και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς μεταξύ άλλων για συμπαίκτες. Όχι και άσχημα αν σκεφτεί κανείς την ομάδα από την οποία έφυγε και την ομάδα στην οποία πάει.

Έτσι λοιπόν ο Νεϊμάρ γίνεται ο τελευταίος (μέχρι στιγμής) αστέρας του ποδοσφαίρου ο οποίος εγκαταλείπει την Ευρώπη για την Σαουδική Αραβία. Πλέον αυτού που περιμένουν όλοι είναι να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος και πόσο θα κρατήσει αυτό το «καραβάνι» προς την Σαουδική Αραβία, αν δηλαδή είναι κάτι παροδικό ή αναμένεται να μείνει για χρόνια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies