Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Σουρλή μέχρι το 2026
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Σουρλή μέχρι το 2026


Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Βασίλης Σουρλής με την Έλληνα μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό με την φανέλα του οποίου κατέγραψε 15 συμμετοχές με την πρώτη και 32 με την δεύτερη ομάδα. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Φορτούνα Σιτάρντ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Σουρλή. Ο Βασίλης Σουρλής γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2002 και αγωνίζεται ως μέσος. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:  «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τη δυναμική της και θεωρώ ότι μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό σκαλοπάτι για την επαγγελματική μου συνέχεια. Γι' αυτό το λόγο προτίμησα να έρθω εδώ, παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις από το εξωτερικό. 

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του και να την ανταποδώσω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies