Στα προημιτελικά του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα προημιτελικά του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Κυριακή πέρασε στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράζ, καθώς κέρδισε τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ.

Αφού ο Αλκαράζ έδειξε επιβλητική φόρμα νωρίτερα την ίδια μέρα απέναντι στον Λορέντζο Μουσέτι, ο Τσιτσιπάς απάντησε με μια δική του απόδοση, χάνοντας το σερβίς μόλις μία φορά στη διαδρομή για τη νίκη με 7-5, 6-3, 6-0.

Ο Όφνερ αντιστάθηκε νωρίς και φάνηκε έτοιμος να ωθήσει τον αγαπημένο του αντίπαλο σε τάι μπρέικ στο πρώτο σετ. Αλλά όταν ο Αυστριακός έχασε ένα πλεονέκτημα μπροστά στο σετ, ο Τσιτσιπάς άρπαξε την ευκαιρία για να τον προσπεράσει.

Ο Έλληνας πέτυχε 27 νικητές με μόλις 12 λάθη χωρίς στο ματς που κρατησε μία ώρα και 48 λεπτά. Δεν έχει χάσει κιόλας σετ από τον πρώτο γύρο κόντρα στον Jiri Vesely.

Ο Τσιτσιπάς έχει φτάσει τουλάχιστον στους προημιτελικούς σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του στα χωμάτινα γήπεδα. Ο 24χρονος έχει παίξει το καλύτερο του τένις στα μεγάλα γήπεδα αυτή τη σεζόν, αφού προκρίθηκε και στον τελικό του Australian Open.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies