Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Ο μεγάλος τελικός του Champions League
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Ο μεγάλος τελικός του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Ίντερ στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ίντερ τερμάτισε τρίτη στη Serie A της Ιταλίας, με 18 βαθμούς από τη Νάπολι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (αν και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας). Η Σίτι έχει κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους τίτλους Premier League. Η Ίντερ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει κερδίσει 11 τίτλους πρωταθλήματος και δύο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους καινοτόμους τακτικής και μάνατζερ στην πρόσφατη ιστορία. Ως παίκτης, ήταν ο στρατηγός της μεσαίας γραμμής της θρυλικής «Dream Team» της Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ της δεκαετίας του 1990. Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, έχει κερδίσει μηδέν τίτλους πρωταθλήματος και μηδέν Τσάμπιονς Λιγκ και πολλοί πίστευαν ότι θα απολυόταν τον Μάρτιο.

Και οι δύο ομάδες έχουν ψηλούς σέντερ φορ. Η Σίτι έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που έχει σκοράρει 52 γκολ σε 52 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Η Ίντερ έχει τον Έντιν Τζέκο, ένας παίκτης με ελεύθερο ατζέντη που έμεινε τρεισήμισι μήνες χωρίς να σκοράρει και έχει παίξει στη Σίτι για πέντε χρόνια από το 2011 έως το 2016.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies