J2US: Εκπλήξεις, συγκίνηση και μια μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

J2US: Εκπλήξεις, συγκίνηση και μια μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση


Ο Νίκος Κοκλώνης «ενορχήστρωσε» μια ακόμα μαγική βραδιά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι στον Alpha.

Με εκπλήξεις, ανατροπές και μοναδικές στιγμές, το 14o Live του Just The 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha ήταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο το πιο μεγάλο, το πιο αγαπημένο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, με μουσική, κέφι και performances που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης για μια ακόμα φορά υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με μια θεαματική έναρξη, ερμηνεύοντας το τραγούδι Μη Ρωτάς Τους Άλλους, σε μια ενδιαφέρουσα παράφραση, καθώς όπως τραγούδησε χαρακτηριστικά «Είμαστε στο πάρτι μάτια μου, είστε ότι έχω και δεν έχω μάτια μου».

Αμέσως μετά, φανερά συγκινημένος, μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, με το J2US να θυμάται τα υπέροχα λόγια του Μάνου Χατζηδάκι για τον ξεχωριστό αυτό καλλιτέχνη. Το Just The 2 Of Us τίμησε τον μοναδικό Έλληνα performer με τα ζευγάρια του J2US να ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τον special guest της βραδιάς, Πέτρο Ιακωβίδη, έναν από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της γενιάς του, με το twitter να παίρνει φωτιά και το κέφι να απογειώνεται.

Η Ηρώcoach του Just The 2 Of Us, μαγνήτισε το κοινό με την υπέροχη αισθαντική της φωνή, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της. εμφάνισή της στη σκηνή ξεκίνησε με την ίδια να τραγουδά στο πιάνο το τραγούδι Η Ελλάδα (Λένγκω), σε μουσική και στίχους του Γιάννη Μαρκόπουλουπου έφυγε χθες από τη ζωή, με το κοινό να την καταχειροκροτεί. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies