Δυναμικά η 13η AgroThessaly από τις 2 έως 5 Μαρτίου
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυναμικά η 13η AgroThessaly από τις 2 έως 5 Μαρτίου

Με 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, με εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ., 259 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και ομαδικές επισκέψεις από τα Βαλκάνια, καθώς και με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων έρχεται από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης) η 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «AgroThessaly».

Η AgroThessaly αποτελεί μια ισχυρή εκθεσιακή σύμπραξη ανάμεσα στη ΔΕΘ-HELEXPO και τον δήμο Λαρισαίων, που από κοινού επανασχεδίασαν την Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας.

Εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και θα ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα στις διεθνείς αγορές. Γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές, υπηρεσίες, οργανισμοί, ειδικός Τύπος συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο της AgroThessaly, που για μία ακόμη φορά θα αποτελέσει σημείο συνάντησης του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Πέραν του αμιγώς εκθεσιακού σκέλους, η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις για την αγροτική επιχειρηματικότητα, τις οποίες διοργανώνουν φορείς του πρωτογενούς τομέα (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ), αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, προεξάρχοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα εγκαίνια της AgroThessaly θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 19:00 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Η AgroThessaly έχει θέσει πλέον τα θεμέλια της εξωστρέφειας, με την απήχησή της να μην περιορίζεται μόνο στην εγχώρια αγορά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η τελευταία διοργάνωση της το 2019 κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 44.000 επισκέπτες και να σημειώσει μεγάλη αύξηση στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies