Πας Γιάννινα - ΑΕΚ 2-1: "Στραβοπάτημα" της ΑΕΚ στα Γιάννενα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι!
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πας Γιάννινα - ΑΕΚ 2-1: "Στραβοπάτημα" της ΑΕΚ στα Γιάννενα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι!


Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Πας Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και έτσι δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

 

Η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του ματς στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε απο νωρίς να βρει το γκολ. Ωστόσο ο Πας Γιάννινα στην πρώτη του τελική βρήκε δίχτυα. Στο 9' μετά από ωραία ενέργεια του Πήλιο ο Ριένστρα έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε τον Αθανασιάδη για το 1-0. Όπως ήταν λογικό η ΑΕΚ ανέβηκε ακόμα πιο πολύ στο γήπεδο και έχασε κλασικές ευκαιρίες για την ισοφαρίση με τον Αραούχο και τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Πας ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησε η ένωση και χτύπησε στην αντεπίθεση. Στο 32' ο Σόρια έβγαλε τη σέντρα και ο Μπάλαν με εκπληκτικό άλμα νίκησε τον Αθανασιάδη για το 2-0. Η Αεκ προσπάθησε να μειώσει πριν το ημίχρονο φτάνοντας την κατοχή σε ποσοστό 75%, όμως το σκορ δεν άλλαξε ως το 45.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε αρκετά δυνατά στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε στο 51' με ωραίο πλασέ του Αραούχο ύστερα από ασσίστ του Πινέδα. Στη συνέχεια του αγώνα η ένωση κυκολφορούσε την μπάλα γύρω απο την περιοχή του Πας κάνοντας ευκαιρίες χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 74΄ο Τσούμπερ είχε μια καλή στιγμή για το 2-2 ενώ 10 λεπτά αργότερο το ωραίο σουτ του Χατζισαφί εκτός περιοχής εξουδετερώθηκε από τον Τσιντώτα.

 

Ο Πας άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενώ η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους 4 τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πρίν το μεγάλο ντέρμπι στην Αγία Σοφία.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies