ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 1-0: Κυριάρχησε και νίκησε δίκαια
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 1-0: Κυριάρχησε και νίκησε δίκαια

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης , ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος ο νικητής , καθώς επικράτησε του Άρη με 1-0 με γκολ του Ίνγκανσον.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο , κυριάρχησε και κέρδισε δίκαια τον <<απογοητευτικό>> σήμερα Άρη.

Όσον αφορά τον καταρτισμό των ενδεκάδων , ο Λουτσέσκου προχώρησε σε μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με τον Ατρόμητο , καθώς προτίμησε τον Σάστρε αντί του Βιερίνια στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Από την άλλη πλευρά , ο Πάρντιου μας ξάφνιασε με την επιλογή του να ξεκινήσει τον Νταρίντα βασικό , διότι ο Τσέχος ποδοσφαιριστής , μετράει λίγο καιρό στην ομάδα και ενδεχομένως να ήταν νωρίς για να ξεκινήσει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι , εφόσον ο παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο , ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που πήρε την κατοχή και ήταν κυρίαρχος , δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες . Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν πρώτοι πάνω στη μπάλα , με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου.

Στην άμυνα Ίνγκανσον και Κουλιεράκης , έκαναν πολύ καλό παιχνίδι , περιορίζοντας τη δράση του Γκρέι , ενώ και τα πλάγια μπακ έκαναν καλή δουλειά με τον Σάστρε να έχει περισσότερα ανεβάσματα και τον Ράφα Σοάρες να είναι σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα . Όσον αφορά την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ , ο Ολιβέιρα έκανε εξαιρετική δουλειά , γιατί υποδεχόταν άρτια την μπάλα και έσπαγε τη μπάλα στους Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ και Κωνσταντέλια , οι οποίοι ήταν αρκετά δραστήριοι. 

Από την άλλη ο Άρης ήταν ασύνδετος στο χώρο , ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας και στην επίθεση στηριζόταν στις προσπάθειες του Μαντσίνι.

Η πρώτη φάση του ντέρμπι οδήγησε τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση στο VAR , όπου ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Ιτούρμπε , έπειτα από κεφαλιά του Ολιβέιρα . Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κουέστα κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι , με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι , χωρίς να καταλήγει στα δίχτυα .Έπειτα, ο ΠΑΟΚ απείλησε την εστία του Κουέστα με μια κεφαλιά του Κουλιεράκη και στη συνέχεια ο Άρης είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ στην προσπάθεια του Μαντσίνι να νικήσει τον Κοτάρσκι με σουτ εντός περιοχής . 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες , με τον Νάρεϊ να μην καταφέρει να σκοράρει από θέση βολής , γιατί μετά το σουτ που πραγματοποίησε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου , όπου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ , ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Ίνγκανσον , ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι έστειλα την μπάλα στα δίχτυα , κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο , δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες . Εκείνο που παρατηρήσαμε έντονα ήταν ότι ο Άρης , όντας πίσω στο σκορ δεν είχε ένα <<plan b>> , ώστε να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι , με αποτέλεσμα τα στόπερ του ΠΑΟΚ να καθαρίζουν τις φάσεις στον αέρα στις σέντρες που πραγματοποιήθηκαν από τους παίκτες του Άρη . Επιπρόσθετα , εντύπωση μας προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Πάρντιου έκανε μόνο 2 αλλαγές , ενώ οι διαθέσιμες αλλαγές είναι 5. 

Τέλος , αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στο πρώτο ημίχρονο , όσο και στο δεύτερο , ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις περισσότερο από τη δεξιά πλευρά , καθώς ο Πίρσμαν ήταν ο αδύναμος κρίκος της τετράδας της άμυνας του Άρη .

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ (76’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (82’ Φ. Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς (87’ Μουργκ), Ολιβέιρα (77’ Τόμας).

Αρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (79’ Καμάτσο), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (63’ Γκαρθία), Μαντσίνι, Γκρέι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies