Ιωνικός - Ολυμπιακός 0-2: Εύκολο βράδυ και -3 από την 2η ΑΕΚ
Type Here to Get Search Results !

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός - Ολυμπιακός 0-2: Εύκολο βράδυ και -3 από την 2η ΑΕΚ

 





Άνετο πέρασμα για τον Ολυμπιακό από το γήπεδο της Νίκαιας, νικώντας την ομάδα του Ιωνικού με 0-2. 

Ένα ήρεμο βράδυ είχε ο Ολυμπιακός μιας και με τα τέρματα των Μπακαμπού στο 34' και του Κώστα Φορτούνη στο 40' ανέβασαν τους "ερυθρόλευκους" στους 32 πόντους και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες η διαφορά μειώθηκε στους 3 πόντους. 

Οι παίχτες του Ολυμπιακού μπήκαν από το πρώτο λεπτό απόλυτα συγκεντρωμένοι στο χορτάρι και έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις τους. Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει περάσει την σωστή νοοτροπία στους παίχτες του και το μάθημα στους Ζωσιμάδες για εκείνους αλλά και για τον ίδιο τον Ισπανό προπονητή έγινε μάθημα, καθώς έπαιξαν 90 λεπτά σπουδαία άμυνα, μιας και ο Σωκράτης με τον Ρόντινει προσέφεραν σταθερότητα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. 

Από την άλλη πλευρά οι παίχτες του Ιωνικού δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και ελάχιστες ήταν οι φορές που απείλησαν τον Πασχαλάκη ο οποίος ήταν θεατής καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός διεύρηνε το σερί χωρίς ήττα από το παιχνίδι με την Ναντ στις 3 Νοεμβρίου του 2022, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Επόμενη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό είναι ξανά εκτός έδρας, στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή στις 16:00, σε μια αγωνιστική όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον πρώτο Παναθηναϊκό και ειναι πιθανό μια αλλαγή στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

Hollywood Movies